Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Lokale brolæggere deltager i DM i Skills

Det handler om præcision og nøjagtighed, når de to brolæggerelever fra Learnmark Tech skal dyste om at blive Danmarks bedste.

To brolæggerelever fra Learnmark Tech deltager i DM i Skills den 18. – 20. januar 2018 i Herning. Forud for mesterskabet for Danmarks dygtigste lærlinge træner de to brolæggere, så de er topforberedte til konkurrencen.

Svær opgave for brolæggerne
De to brolæggere Rasmus Hvolby Andersen og Mathias Sørensen deltager i DM i Skills som et team. De arbejder i øjeblikket i brolæggerhallen på Learnmark Tech, hvor de øver sig i deres opgave, som er mønsterbrolægning i brosten og chaussesten.

- Vi har 21 timer til at lave opgaven, så vi får travlt, men jeg glæder mig helt vildt til DM. Jeg er helt sikker på, at det bliver en fed oplevelse og en udfordring at være med, og så bliver det også hårdt arbejde. Vi skal særligt være opmærksomme på, at målene passer, da dommerne bedømmer med tolerancer helt ned til få millimeter,” fortæller Rasmus Hvolby Andersen, som er i lære hos Chr. Brinck & Søn ApS i Esbjerg.

Læs mere om DM i Skills 2018