Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Otte nye brolæggere fik svendebrev

Den 8. marts blev otte nye brolæggere udlært. Fire svende blev udlært fra NEXT Uddannelse København, tre fra Learnmark Horsens og én ny svend fra AARHUS TECH

Brolæggermestre, kollegaer og familie indtog hallerne på landets tre uddannelsessteder for brolæggere 8. marts, da eleverne modtog svendebevis. På NEXT Uddannelse København blev dagen fejret med taler, musik og en stående buffet.

På NEXT gav Brolæggerlaugets oldermand Claus Johnsen de nye brolæggersvende disse ord med på vejen:

- Tillykke med uddannelsen. I er nu brolæggere. Det er ikke alene et godt håndværk, men også et håndværk, der er med til at sikre jeres fremtid. Mestrene har brug for jeres kvalifikationer, og der er masser af arbejde, der venter. 

- Når nu I forlader skolen, er der ingen mester til at holde hånden under jer. I skal stå på egne ben og levere kvalitet, men selvfølgelig også tjene penge. I skal altid huske at passe på jer selv og overholde reglerne for arbejdsmiljø. Gå nu ud og udfør kvalitetsbrolægning, og fortæl familie og venner, hvor godt et fag, vi har.

Learnmark Horsens
I Learnmark Horsens blev tre nye brolæggere fejret af venner, familie og mestre.

Bestyrelsesmedlem Carsten Grumsen fra Brolæggerlauget ønskede tillykke:

- I har nu et svendebrev som bevis på, at I kan jeres håndværk, et gammelt og solidt håndværk. Det kan og skal I være stolte af.

De nyudlærte brolæggere blev også rost for deres flotte arbejde af uddannelsesleder Henrik Lynggaard Christiansen. Han sagde, at eleverne har afsluttet en særlig uddannelse, som vidner om, at de kan bruge både hoved og hænder, kan begå sig på en arbejds- og byggeplads, og kan samarbejde med både kollegaer, kunder og andre håndværkere.Et nyt hold brolæggere har modtaget svendebrev fra NEXT Uddannelse København, hvor Brolæggerlaugets oldermand Claus Johnsen overrakte svendebreve til fire nye brolæggersvende (fra venstre): Brian Kiehn Wilhelmsen (D.T. Brolægning ApS), Nichlas Karl Skaarup Drewsen (Kaj Bøje Pedersen A/S), Tobias Buerup Christensen, bestået med ros (AH Brolægning & Anlægsgartner), Jesper Viking Hansen (P.P. Brolægning A/S).

 


Et nyt hold brolæggere har modtaget svendebrev fra Learnmark Horsens, hvor Carsten Grumsen fra Brolæggerlauget overrakte svendebreve til de tre nye brolæggersvende (fra venstre): Jesper Christiansen, underviser Learnmark Tech, Rune Praëm Nielsen (Brdr Hansen Sallingelund), Kristoffer Bro Hasselstrøm (Rådhuset Horsens) og Kaj Møller (Svend Erik Lind A/S).